59 / 100

BEKLEDINGEN

De perfecte bekleding voor uw droombank

Hoe veel technologie er ook in een bank zit, uiteindelijk gaat het om het uiterlijk! Kleur, structuur en gevoel moeten na langdurig gebruik nog net zo goed bevallen als op dag één. Daarom is de bekleding vaak de moeilijkste keuze bij het kopen van een bank. Maar of u nu kiest voor een hoogwaardige stof of stijlvol leder: wij bieden een unieke collectie bekledingen van topkwaliteit. Laat u inspireren door de diversiteit!

Sofashion

rom1961 Stoff Variationen
Geschikt voor elke smaak

Hoogwaardige stoffen

Stoffen zijn qua structuur, kleur en materiaal absoluut de bekledingssoort met de meeste variatie. Dat is een voordeel, want dan bestaat er niet alleen een droombank, maar ook een droombekleding voor u. Ons assortiment bestaat uit meer dan 300 verschillende stoffen, waaronder zacht velours, robuuste geweven structuren en slijtvaste alleskunners.

Kwaliteit speelt niet alleen bij de productie een rol, maar ook bij onze bekledingsstoffen. Daarom zijn alle stoffen uitgebreid getest op slijtvastheid, lichtechtheid en emissie. Uiteraard dragen wij ook kwaliteitslabels als Q2, aquaclean en Easycare.

Divers in alle facetten

Stijlvolle leders

Leer is een multitalent: stijlvol en tegelijk natuurlijk – de klassieker onder de bankbekledingen. Dat niet ieder leer hetzelfde is, bewijst ons diverse aanbod aan leren bekledingen. Van een robuust leder voor gezinnen of trendy Cloudy Leather tot aan nubuckleer voor de kenner – voor elke leefsituatie is er een passende bekleding.

In kwaliteit en onderhoud stellen we onszelf hoge eisen: Onze leersoorten zijn afkomstig uit geselecteerde looierijen en worden ook intern constant aan tests onderworpen. Het resultaat is een echt kwaliteitsproduct dat we met liefde aan onze klanten meegeven.

3erGruppe Leder 2 rom1961

Hoogwaardige stoffen en stijlvolle leders voor uw bank op maat

Voor bekledingen bent u in goede handen bij de rom1961-dealers. Want alleen in het echt kunt u de stoffen en leders pas goed beleven. En onze experts ter plekke adviseren u vakkundig over kwaliteit, lichtechtheid, Martindale-toeren, onderhoud en kleurconcepten.

Comfort in perfectie

Samen ontwerpen wij uw droombank

Het hart van uw woning is een plek waar iedereen zich op zijn eigen manier goed voelt en waar het bij elke gelegenheid comfortabel genieten is. Familie groeit naar elkaar toe en vrienden voelen zich er welkom. Het idee is meer geluksmomenten op de bank te creëren. En voor iedere klant vinden we dat idee graag opnieuw uit.
Neues Sofa