SOFASCINATIE

rom1961 Arbeite auf dem Sofa mit Kindern

Een perfecte bank

Voor meer geluksmomenten op de bank

Wij werken anders dan anderen, want wij geven vorm aan de bank waar u van droomt. Het hart van uw woning is dus volledig op maat gemaakt.

Volgens dit concept en met onze know-how maken we van uw droombank de werkelijkheid, zonder daarbij concessies te doen. Onze banken passen perfect, zijn comfortabel, onderhoudsvriendelijk en duurzaam en zien er ook nog eens goed uit!

PAST PRECIES

Voor u op maat gemaakt

Elke bank is uniek en wordt speciaal voor u gemaakt, zodat hij perfect past in uw kamer en in uw leven. Dat doen we door samen met u het model in stappen van 10 cm samen te stellen in onze 3D-bankconfigurator.

rom1961 iPad 3 D Konfiguartion
ROM1961 Infografik

Variatie

is onze passie

Had u ooit gedacht dat een bank uit zo veel componenten bestaat?
Wij vinden het geweldig, want dat is onze passie: niet alleen elk bankonderdeel perfect vormgeven, maar het ook per persoon aanpasbaar maken.

ROM1961 - Radius Relaxsofa

ZIT HEERLIJK

Dankzij veelzijdige comfortfuncties

Zittend, liggend, met de voeten omhoog… alles is mogelijk. Vul iedere zitplaats volgens uw wensen aan met comfortfuncties en creëer zo uw persoonlijke droombank. Ons veelzijdige aanbod aan extra functies biedt optimaal comfort in iedere houding.

WEINIG ONDERHOUD

Hoogwaardige stoffen en stijlvolle leders

Voor de bekleding kunt u kiezen uit een gigantisch aanbod aan hoogwaardige stoffen en stijlvolle leders in de gewenste kleur. Bekledingen van rom1961 zijn uiteraard robuust en onderhoudsvriendelijk. Een bijzondere meerwaarde zijn de randversteviging van de zitting (PERMAFORM) en de leerversteviging (PERMATEX) voor een langdurig perfecte vorm.

Rom Playstation Zone
Rom 1961 Adora leder Sofa Kopfstützen Detail

PRACHTIG DESIGN

Geschikt voor elke dag

Design is een kwestie van smaak! Daarom bestaat onze collectie uit een aantal uiteenlopende modellen. Maar één ding hebben al onze banken gemeen: ze zijn 100% geschikt voor elke dag.

LANGE LEVENSDUUR

Gecertificeerde merkkwaliteit

Wat er onder de ‘motorkap’ zit, verbergen we niet. Alle onderdelen van de constructie, zoals hout, schuim en veringen zijn gecertificeerd en worden bovendien nog intern getest. Daarom geven we u met een goed geweten 5 jaar garantie op een betrouwbaar en duurzaam product.

ROM1961, Sofa Hersteller
Rom 1961 Adora leder Sofa Kopfstützen Detail

PERSOONLIJK

Advies en planning door specialisten

De perfecte triade voor meer gelukkige bank momenten is:
Uw ideeën, onze know-how en topadvies van onze rom1961 specialisten in de meubelzaak. Daarom zijn alle rom1961 specialisten intensief opgeleid. Ze kennen alle producten, ontwerpen al uw wensen met de iPad configurator en bovenal, ze luisteren! Omdat dit de enige manier is om van uw droombank een droombank te maken.
Dus op naar de dichtstbijzijnde rom1961 specialist:

  • icon 5jahregarantie white rom19615 jaar garantie
  • icon goldenesM rom1961Gecerticieerde kwaliteit
  • icon madeineurope white rom1961Made in Europe

Sofascinatie