70 / 100

Sofascinatie

Een perfecte bank. Voor meer geluksmomenten op de bank.

Bij ons krijgt u een bank die alleen u heeft. Onze banken passen perfect, zijn comfortabel en duurzaam. Van hoge kwaliteit. We maken van uw droombank de werkelijkheid,

Precies passend voor u op maat gemaakt

Elke bank is uniek en wordt speciaal voor u gemaakt, zodat hij perfect past in uw kamer en in uw leven. Dat doen we door samen met u het model in stappen van 10 cm samen te stellen in onze 3D-bankconfigurator.

Passie voor variatie

Had u ooit gedacht dat een bank uit zo veel componenten bestaat?

Wij vinden het geweldig, want dat is onze passie: niet alleen elk bankonderdeel perfect vormgeven, maar het ook per persoon aanpasbaar maken.

ZIT HEERLIJK dankzij veelzijdige comfortfuncties

Zittend, liggend, met de voeten omhoog… alles is mogelijk. Vul iedere zitplaats volgens uw wensen aan met comfortfuncties en creëer zo uw persoonlijke droombank. Ons veelzijdige aanbod aan extra functies biedt optimaal comfort in iedere houding.

WEINIG ONDERHOUD dankzij hoogwaardige stoffen en leders

Voor de bekleding kunt u kiezen uit een gigantisch aanbod aan hoogwaardige stoffen en stijlvolle leders in de gewenste kleur. Bekledingen van rom1961 zijn uiteraard robuust en onderhoudsvriendelijk.
Een bijzondere meerwaarde zijn de randversteviging van de zitting (PERMAFORM) en de leerversteviging (PERMATEX) voor een langdurig perfecte vorm.

Prachtig design 100% geschikt voor elke dag

Design is een kwestie van smaak! Daarom bestaat onze collectie uit een aantal uiteenlopende modellen. Eén ding hebben al onze banken gemeen: ze zijn 100% geschikt voor elke dag.

Lange levensduur en gecertificieerde merkkwaliteit

Wat er onder de ‘motorkap’ zit, verbergen we niet. Alle onderdelen van de constructie, zoals hout, schuim en veringen zijn gecertificeerd en worden bovendien nog intern getest. Daarom geven we u met een goed geweten 5 jaar garantie op een betrouwbaar en duurzaam product.

Persoonlijk advies en planning door specialisten

De perfecte triade voor meer gelukkige bank momenten is: Uw ideeën, onze know-how en topadvies van onze rom1961 specialisten in de meubelzaak. Daarom zijn alle rom1961 specialisten intensief opgeleid. Ze kennen alle producten, ontwerpen al uw wensen met de iPad configurator en bovenal, ze luisteren! Omdat dit de enige manier is om van uw droombank een droombank te maken. Dus op naar de dichtstbijzijnde rom1961 specialist:

Ontdek het verhaal van rom1961

Deze reportage van een Belgische televisiezender geeft u een kijkje in het familiebedrijf ROM uit Eupen in België.
telechargement 60 rom1961
Design ohne Titel 3 rom1961
  • icon 5jahregarantie white 2024 rom19615 jaar garantie
  • icon zertifizierte quali white 2024 rom1961Gecertificieerde kwaliteit
  • icon madeineurope white 2024 rom1961Made in Europe

De rom1961 bankencollectie.

Op maat wordt in stappen van 10 cm
uw persoonlijke droombank gebouwd.

Aanpasbaar tot in het kleinste detail.
U bepaalt zelf de vorm, de grootte, het uiterlijk en de opties!