69 / 100

Kwaliteit

Grenzeloze variatie met gegarandeerde kwaliteit

Bent u ook na lange tijd trots en tevreden dat u een rom1961-bank heeft gekozen en is de bank een centraal punt in uw huis geworden? Dan komt dat puur door de kwaliteit.

Want materialen van uitstekende kwaliteit betekenen alles voor ons. Van het kleinste schroefje tot aan hoogwaardige schuimen en bekledingen die alles aankunnen.

rom1961 Qualitätslable

Onze kwaliteitskenmerken

Kwaliteit tot in het kleinste detail – bij rom1961 is dat vanzelfsprekend.
rom1961 Sitzaufbau Buchenleiste

Beukenhouten frame

Frames van beukenhout zorgen voor de beste stabiliteit en duurzaamheid. Het hout van topkwaliteit vormt de perfecte basis voor iedere rom1961-zitting en geeft de bank zijn langdurig vormvaste eigenschappen.

Nosag-vering

Nosag-veren of zigzagveren houden de hele zitting in vorm. De veren vormen de eerste, onderste laag van de zitting en zorgen daardoor voor optimale ondersteuning van alle lagen.
rom1961 Sitzaufbau Wellenfedern
rom1961 Sitzaufbau Taschenfederkern

Pocketvering

Geeft mee en vangt alle druk perfect op. In de laag met pocketveren is elke veer afzonderlijk omhuld met een beschermend hoesje van textiel. De pocketvering van rom1961 is er in een lichtere versie met 1,6 mm draaddikte (Dynaspring) of met 1,8 mm draaddikte (Boxspring+).

Randversteviging

Een bijzondere meerwaarde is de randversteviging van de zitting PERMAFORM. Die zorgt voor een langdurig perfecte vorm.
Sitzaufbau Permaform
rom1961 Sitzaufbau Bioflex Schaum

Kwaliteitsschuim

Met een dichtheid van 55kg/m3 garanderen onze kwaliteitsschuimen optimaal comfort, naar wens in hardere (Boxspring+) of zachtere uitvoering (Dynaspring).

Bekleding

Of u nu kiest voor stof of leer, de bekleding is niet alleen voor het oog een belangrijk onderdeel – hij moet ook bestand zijn tegen alles waaraan hij wordt blootgesteld. rom1961-bekledingen zijn daarom kwalitatief hoogwaardig en heel geschikt voor dagelijks gebruik. Al onze leders zijn voorzien met een vlieslaminering die plooivorming in het leer vermindert.
rom1961 Sitzaufbau Bezug
Vertrouwen is goed, een keurmerk is beter

Producten van A tot Z getest

Hoge kwaliteitseisen aan de houdbaarheid, stabiliteit en productie én het gebruiken van materialen die zijn gecontroleerd op schadelijke stoffen vinden wij net zo belangrijk als uw zitcomfort. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteits-, milieu- en emissienormen en dragen de certificaten Gouden M en emissielabel A.

Daarnaast worden alle materialen en producten intern uitgebreid getest. Daarom geven we u met een goed geweten maar liefst 5 jaar garantie op onze producten.

rom1961 Qualitätslable
Comfort in perfectie

Samen ontwerpen wij uw droombank

Het hart van uw woning is een plek waar iedereen zich op zijn eigen manier goed voelt en waar het bij elke gelegenheid comfortabel genieten is. Familie groeit naar elkaar toe en vrienden voelen zich er welkom. Het idee is meer geluksmomenten op de bank te creëren. En voor iedere klant vinden we dat idee graag opnieuw uit.
Neues Sofa